VALOKUVAUS PALVELUT

Kuvaan juhlissa ja muissa tärkeissä hetkissäsi. Riia-Liisa Valkendorff.

Valokuvaus

Olen kuvannut pienestä pitäen, viimeiset kolme vuotta tosissani. Vahvuuteni on kuvata aitoja tilanteita juhlissa tai arjessa, pidän vain niistä enemmän kuin pelkistä peruskuvista. Toki niitäkin kuvaan tarpeen mukaan. Kuvaajana minua innostaa tilanteisiin heittäytyminen, kokeileminen ja se että uskaltaa kokeilla uutta, jotain mikä on oman henkilökohtaisen mukavuusalueen ulkopuolella. Soita minulle tai laita viestiä sähköpostilla ja kerro millaiseen tapahtumaan tarvitset kuvaajaa.
Kerro toiveistasi, jotta voin suunnitella kuvaustilanteen juuri Sinulle. Kuvaustilanteet ovat hyvin erilaisia, joten valmiit hinnoittelut eivät yleensä toimi. Räätälöin hinnat kuvausten mukaisesti saman tien kohdalleen, sitä varten tarvitsen yhteistä suunnittelua ja toiveitasi. Parhaiten tavoitat minut sähköpostilla. Mikäli en pääse vastaamaan puhelimeen kun soitat, soitan sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Katso kuvagalleria sivulta esimerkkejä kuvistani.

Seuraavilta nettisivuilta löydät millaisia kuvituskuvia verkkosivuille olen ottanut. http://www.neptrans.fi/  Autokuvaus. http://www.willitikki.com/yhteystiedot.html  Rakennuksen kuva. http://www.vihersisustajasi.fi/ Kuvia viherkasveista sekä työn tekemisestä. http://www.ergomentor.fi/blogi.html Kiusatusta kiusaajaksi blogin 26.1.2016 kuva. http://mybakerycafe.fi/tuotteet/kakkutaivas/  Hääparin kuva. https://kaakontyohyvinvointi.wordpress.com/ Sivuston kuvituskuvia.

Näyttelyt: Saimaan kameraseuran 2015 vuosinäyttely (7 vedosta) Saimaan kameraseura vuosinäyttely 2016 (1 kuva digisarja).

 

Yhteydenotot:

kuvat@riianpostikortit.fi
Puh. 050-499 9542

Arki- ja juhlakuvaus

Palveluihin kuuluu kaikenlainen kuvaus asiakkaan toiveita kuunnellen. Lähtökohtana kuvauksille pidän ”Asiakkaan näköiset kuvat.”

Tilauskuvaus

Markkinointikuvia, tuotekuvia tai tapahtumista kuvia. Ole yhteydessä niin suunnitellaan yhdessä.

Kuvien digitointi

Onko sinulla vanhoja valokuvia tai dioja joissa on henkilöitä ja hetkiä jotka haluat saada talteen. Vanhojen kuvien uudelleen kuvaus ja käsittely onnistuu myös – ole rohkeasti yhteydessä soittaen tai sähköpostilla.

Postikortit

Teen kuvista posti-, lahja- tai kutsu- sekä käyntikortteja. Katso verkkokaupasta mitä kuvistani on jo tehty.

 

Kuvagalleria

Hääkuvat

Tapahtumat

Yleiskuvat